Dedinje, veliki plac,kuća sa bazenom

Šifra nekretnine : 1660

Prodaja 3.500.000 € - Kuća
600 m214.30 ari5.0 SobeEG Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Dedinje (Rtv Pink) Ulica: Generala Save Grujića novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2004 

Na PRODAJU vam nudimo plac od 14,3ara sa idealnom porodičnom kućom, izgrađenom 2004.godine po najvišim standardima. Ceo posed je oplemenjen sa puno zelenila, egzotičnim biljnim vrstama, sa mozaik bazenom i zidanom ogradom. Kuća ima tri etaže koje su povezane mermernim stepeništem. U suterenu je deo namenjen za rekreativne aktivnosti, (teretana, sauna, bilijar sala), kao i ekonomski deo (ostave, vešeraj, kotlarnica), toalet i garaža za tri vozila sa rolo ulaznim vratima.
U prizemlje se ulazi preko trema koji vas uvodi u prijemni salon, dnevni boravak, radnu sobu i ostale prostorije ( velika kuhinja, trpezarija, kupatilo) . Na prvom spratu se, pored otvorene galerije ( može biti soba)sa koje se izlazi na terasu, nalaze Master soba sa kupatilom i garderoberom kao još tri prostrane sobe sa kupatilima, velika terasa sa pogledom na zadnje dvorište gde je smešten mozaik bazen 9 x 4 metra koji je opremljen u jednom delu hidromasažerima.
Grejanje kuće je etažno i može biti na : struju, gas i naftu. Kompletna kuća je urađena visoko kvalitetnim materijalima i opremom, pametno osmišljen prostor za porodicu i veliko prednje i zadnje dvorište koje pruža mir i intimu za svaku preporuku.
Kuća je uknjižena 1/1. Novim urbanističkim uslovima, dozvoljena gradnja na ovoj parceli je do 2000m2, što daje mogućnost investicione gradnje.
Početna cena je 3 000 000 eur
Od prostorija:
Prizemlje – ulazni hol, salon, radna soba, veliki dnevni boravak, biblioteka, trpezarija, kuhinja, soba, terasa, toalet, hodnik, ostava.
Sprat – četiri spavaće sobe, tri kupatila i terasa.
Suteren – teretana, bilijar sala, sauna, toalet, dve ostave, vešernica, kotlarnica i garaža.
Agencijska provizija se plaća u skladu sa opštim uslovima poslovanja.
,

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Podrum, Terasa, Dvorište, Ostava, Bazen
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Specijalna ponuda, Snižena cena

Opšte napomene

Kontaktirajte nas za više detalja o ovoj nekretnini.

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Ekskluzivna kuća na Dedinju, izlaz na dve ulice

5.5 | 520m2 | 7ari | 2.000.000 €
U prilici smo da vam ponudimo ekskluzivnu kuću na Dedinju, sa nesvakidašnjim pogledom i izlazom na dve ulice, nova, kvalitetne gradnje ,dvospratnica, nameštena, odmah useljiva. Grejanje je moguće i kao cg, električno a takođe i na gas, sa prelepim kaminom u centralnom delu kuće. Oličan plac od 7 ari i sama pozicija objekta., pruža potencijalnom kupcu razne ,mogućnosti. Uknjiženo ,
Detaljnije